020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä
Kokemus

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus

Palvelu

Vaivattomat, täyden palvelun huoltosopimukset

Laatu

Johtojärjestelmämme on ISO 9001: 2015 sertifioitu

Ambius – luomassa inspiroivia ympäristöjä

Vihreyttä ja viihtyisyyttä jokaiseen tilaan.

Ambiukselta saat kaikki vihersisustus- ja viihtyisyyspalvelut saman katon alta. 

Suunnittelemme, toteutamme ja hoidamme niin sisä- kuin ulkotilojen kasveja, kukkia, istutuksia ja viherseiniä, sekä luomme juhlavaa tunnelmaa sesonkikoristeluilla.

Parannamme viihtyisyyttä ja luomme toivottua tunnelmaa tuoksujen avulla ja toimitamme tuoreita hedelmiä palaveritarjoiluksi tai liikelahjaksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous soittamalla numeroon 020 789 3204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Miksi Ambius?

Kun haluat luoda asiakkaille tai työntekijöille mielekkään ja hyvinvointia edistävän ympäristön, tarvitset kumppanin, johon voit luottaa.

Projektisi koosta riippumatta tiimimme on valmis auttamaan. Alan johtavat Ambius-asiantuntijat kiinnittävät vertaansa vailla olevaa huomiota yksityiskohtiin, jotta visiosi voidaan toteuttaa.

Luomalla tiloja, joissa ihmiset voivat kokea nauttia olostaan, työskennellä tehokkaasti, oppia ja viihtyä, voit ansaita luottamusta, kohentaa mainettasi työnantajana, parantaa brändiuskollisuutta ja lisätä tuottavuutta.

Laajaan ratkaisuvalikoimaamme kuuluvat kasvit, kukat, pihat, viherseinät, tuoksut, hedelmät ja juhlapyhien koristeet - kaikki näistä auttavat luomaan erinomaisia kokemuksia, jotka suojelevat ihmisiä ja parantavat elämänlaatua.

Vihersisustus

Mitä vihersisustuspalvelu merkitsee sinulle? Meille se merkitsee enemmän kuin vain pelkkiä viherkasveja. Luomme harmonisen ympäristön, jossa silmä ja sielu lepäävät.

Lue lisää

Viherseinä

Ambiuksen ammattilaisten toteuttamana viherseinä muuttaa tilan tunnelmaa ja saa henkilökunnan, asiakkaat ja vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Lue lisää

Hedelmät

Toimitamme terveellisiä ja maittavia hedelmiä henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyydeksi, palaveritarjoiluksi tai vaikkapa liikelahjaksi koko pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Pihat ja ulkotilat

Hyvän ensivaikutelman luomiseen et saa toista tilaisuutta

Autamme yrityksiä ulkotilojen ilmeen muokkaamisessa vihersuunnittelun keinoin. Käytämme ruukkuja kaikissa väreissä ja yhdistelemme niitä ennakkoluulottomasti erilaisten kasvien kanssa toiveitanne ja tarpeitanne kunnioittaen.

Lue lisää

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.