Asiakkaat

Asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä. He ovat kaiken tekemämme keskipisteessä. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään tekemällä heidän työympäristöistään parempia.

Asiakaskuntamme koostuu monen eri alan ammattilaisista. Heille kaikille on tärkeää työntekijöiden viihtyvyys ja tuottavuus sekä asiakkaille muodostuva vaikutelma yrityksestä ja sen ilmapiiristä.

Asiakkaat | Ambius

Asiakkaamme kertovat

Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaan odotukset tuottamalla juuri heille räätälöityä palvelua. Tämä tekee asiakkaistamme tehokkaampia työelämässä ja parantaa heidän hyvinvointiaan. Tässä tärkeiden asiakkaidemme kommentteja.

"Ambius on tärkeä toimittajamme. Kaikki kasvimme ovat heiltä. Kasvit hoidetaan erinomaisen hyvin ja kaikki toimii sujuvasti. Heidän viherkasvihuoltajansa saa paljon kiitosta henkilökunnaltamme. Hän on erittäin palveluhenkinen."
Kaj Haataja, Teknillinen isännöitsijä, Sanomatalo

"Helsingissä sijaitsevan Svenska Teaternin puolesta haluan kiittää Ambiusta saamastamme erinomaisesta palvelusta. Olemme äärettömän tyytyväisiä ja kiitollisia joustavaan yhteistyöhön kanssanne. Kasvit olivat erittäin hienoja, ylväitä ja hyvälaatuisia, ne antoivat koko näytelmälle lisäarvoa. Lisäksi kasvit toivat oopperaelämykselle upeamman ja todellisemman vaikutelman. Oopperasta tuli suuri menestys – sekä taiteellisesti että yleisömäärältään!"
Richard Silin, tuotantoassistentti “La finta giardiniera”

020 789 3204

Kasvivalaisin

Kasvivalaisin

Babylone on pallonmuotoinen kattovalaisin, jossa on tila 5-9 kasville

Nature Art

Nature Art

Koe luonto sisätiloissa, sielläkin missä elävät kasvit eivät ole mahdollisia

Ambius

Miksi Ambius?

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Yhteystiedot

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Tutkimus

Ambius hyödyntää oman tutkimus - ja tuotekehitysosastonsa osaamista.