Epämiellyttävien hajujen poisto

Halusimmepa tai emme, niin epämiellyttävät hajut ovat osa elämää ja monet ihmiset haluavatkin peittää ei toivotut hajut kodeissaan erilaisten hajunpoistajien avulla. Mitä tapahtuu yrityksille, jotka kärsivät ei toivotuista hajuista? Asiakkaat viihtyvät vähemmän aikaa heidän tiloissaan ja kuluttavat vähemmän palveluihin.

Yrityksesi voi olla hotelli, kasino tai kahvila, joissa wc-tilojen käyttöaste on runsas tai kuntosali, jonka pukuhuoneissa ilmenee hajuhaittoja. Olipa ongelma-alue minkä tahansa kokoinen ja haju mikä tahasa, Ambius Premium Scenting ratkaisee ongelmat.

Epämiellyttävien hajujen poisto

Perinteisten ilmanraikastimien pisarat ovat painavia ja peittävät hajullaan maksimissaan 10 neliömetrin alueen noin 10 minuutiksi ennen kuin putoavat alas. Ambius Premium Scenting käyttää erittäin pieniä mikropisaroita, jotka ovat niin kevyitä, että ne leviävät tasaisemmin ja kattavat suuremman alueen. Partikkelit ovat 1/50 osaa pienempiä kuin perinteisten aerosolien pisarat. Ambius Premium Scenting laite käyttää myös huomattavasti vähemmän nestettä perinteisiin ilmanraikastimiin nähden, mikä tekee siitä kestävämmän ja taloudellisemman vaihtoehdon perinteisiin ilmanraikastimiin verattuna. Premium Scenting- järjestelmä on puhdas ja sitä on turvallista käyttää ilmastointijärjestelmissä.

020 789 3204

Premium Scenting

Premium Scenting

Tuoksuja toimitilaasi

Liikuteltava kasviseinä

Liikuteltava

Siirrettävä kasviseinä on täydellinen tilanjakaja toimistotiloihin

Ambius

Miksi Ambius?

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Yhteystiedot

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Tutkimus

Ambius hyödyntää oman tutkimus - ja tuotekehitysosastonsa osaamista.