Kuinka tuoksumarkkinointi toimii?

Premium Scenting on joustava ja sitä voidaan käyttää tuoksuttamaan kaikenkokoisia tiloja aina pienemmästä huoneesta koko rakennukseen asti.

Tulemme paikan päälle ja suosittelemme tiloihinne juuri oikean tuoksun. Täyden palvelumme ansioista sinun ei tarvitse huolehtia laitteen ylläpidosta, sillä ammattitaitoinen henkilökuntamme asentaa laitteen ja huoltaa sen säännöllisesti.

Miksi Premium Scenting on erilainen?

Toisin kuin perinteiset ilmanraikastimet, Premium Scenting toimii kuivan höryn tavoin, eikä putoa lattialle heti suihkuttamisen jälkeen. Tuoksu leviää tasaisesti erittäin pienten mikropisaroiden ansiosta. Perinteisten ilmanrakastimien pisarat ovat suurempia ja painavampia, joten ne putoavat nopeasti maahan ja jättävät märkiä saostumia. Premium Scenting vaatii vähemmän nestettä eikä jätä saostumia pinnoille.

Premium Scenting

Premium Scenting on turvallinen ja ympäristöystävällinen. Kaikki ainesosat ovat sertifioituja ja tiukasti testattuja, joka varmistaa, että ne ovat turvallisia hengittää. Kaikki tuoksut on testattu kosmetiikkadirektiivin 76/768 / EY. Turvallisuustiedot ovat saatavilla kaikille tuoksuillemme.

020 789 3204

Premium Scenting

Premium Scenting

Tuoksuja toimitilaasi

Liikuteltava kasviseinä

Liikuteltava

Siirrettävä kasviseinä on täydellinen tilanjakaja toimistotiloihin

Ambius

Miksi Ambius?

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Yhteystiedot

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Tutkimus

Ambius hyödyntää oman tutkimus - ja tuotekehitysosastonsa osaamista.