020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Asiakkaat

Asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä. He ovat kaiken tekemämme keskipisteessä. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään tekemällä heidän työympäristöistään parempia.

Asiakaskuntamme koostuu monen eri alan ammattilaisista. Heille kaikille on tärkeää työntekijöiden viihtyvyys ja tuottavuus sekä asiakkaille muodostuva vaikutelma yrityksestä ja sen ilmapiiristä.

Asiakkaamme kertovat

Tavoitteenamme on aina ylittää asiakkaan odotukset tuottamalla juuri heille räätälöityä palvelua. Tämä tekee asiakkaistamme tehokkaampia työelämässä ja parantaa heidän hyvinvointiaan. Tässä tärkeiden asiakkaidemme kommentteja.

Ystävällisiä ja miellyttäviä ihmisiä!

Tarja S.

Ihan huippu mesta

Timo A.

Svenska Teaterin puolesta haluan kiittää Ambiusta saamastamme erinomaisesta palvelusta. Olemme äärettömän tyytyväisiä ja kiitollisia joustavaan yhteistyöhön kanssanne. Kasvit olivat erittäin hienoja, ylväitä ja hyvälaatuisia, ne antoivat koko näytelmälle lisäarvoa. Lisäksi kasvit toivat oopperaelämykselle upeamman ja todellisemman vaikutelman. Oopperasta tuli suuri menestys – sekä taiteellisesti että yleisömäärältään!

Richard Silin, tuotantoassistentti “La finta giardiniera”

Projektit

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.