Projekti - Toimistorakennuksen vihersisustus

Johtava teknologiayritys pyysi Ambiusta suunnittelemaan remontoituun toimistorakennukseensa viihtyisyyttä edistävän vihersisustuksen. Asiakas oli uudistanut tilan kokonaan, ja lopputuloksena oli virkistävä moderni päivitys. 

Tiimillä oli monia sisäänrakennettuja istutuslaatikoita, joihin asiakkaan pyynnöstä asennettiin erilaisia kasvilajeja. Haasteena oli työskennellä valaistuksen ympärillä, joka oli asennettu kuhunkin istutusalustaan alueen valaisemiseksi. Istutuslaatikoita oli integroitu sisustukseen jokaisessa kerroksessa - istuinalueiden vieressä, portaiden alla ja käytävien varrella - ja jokaiseen istutuslaatikkoon valittiin jokaista aluetta täydentävät viherkasvit.

Tässä hankkeessa käytettiin viherkasvien lisäksi silkkikasveja, mukaanlukien sitruunapuita, ruohikkoa ja roikkuvia köynnöksiä, luomaan yllätyksellisen ja virikkeellisen maisemoinnin.

Asiakkaan toivoma uudistunut yleisilmä kävi toteen, ja henkilöstön positiiviset kommentit ja kehut viimeistelivät menestykkään hankkeen. Tiimimme työskentelee edelleen tämän teknologiayrityksen kanssa toteuttaakseen lisää heidän projektejaan.