020 789 3204 Soita nyt Pyydä takaisinsoitto

Palvelumme

Ambius luo inspiroivia ympäristöjä sisä- ja ulkokasveista sisätuoksutukseen ja hedelmätoimitukseen.

Ambius muuttaa käsityksesi työpaikasta, asiakkaista, työympäristöstä ja ennen kaikkea se saa miettimään, mikä on parasta liiketoiminnan kannalta.

Vihersisustus

Design voi olla erikoista, pelkistettyä, laadukasta tai jopa runsasta, mutta hieno design on aina ajatonta ja käytännöllistä.

Siksi yrityksen vihersisustus alkaa aina kokeneen suunnittelijamme tutustumiskäynnillä asiakkaan luona.

Lue lisää

Kasviseinä

Ambiusin erityisosaamista ovat asiakkaan tilojen ja tarpeiden mukaan suunnitellut ja toteutetut kasviseinät. Olipa elävöittämistä vaativa tila sitten tyhjä seinä, pilari tai vastaanottotiski, Ambiusin ammattilaisten toteuttamana viherseinä muuttaa tilan tunnelmaa ja saa henkilökunnan, asiakkaat ja vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Lue lisää

Premium Scenting Tuoksumarkkinointi

Premium Scenting on uusi ja jännittävä tapa tuoda esille yrityksen brändia ja luoda asiakkaille miellyttävä kokemus.

Erityinen tuoksu auttaa asiakasta tunnistamaan ja muistamaan brändin. Brändin tunnistaminen auttaa kasvattamaan myyntiä, saa asiakkaat viipymäään pidempään ja luo brändiuskollisuutta.

Lue lisää

Hedelmiä työpaikoille

Haluatko yrityksenne henkilökunnan pysyvän virkeänä ja jaksavan keskittyä koko päivän? Entä toivotko heidän olevan terveempiä ja tehokkaampia?

Näytä työntekijöille, että he ovat tärkeitä tarjoamalla heille mahdollisuus nauttia tuoreista hedelmistä työpaikalla joka päivä. Toimitamme terveellisiä ja maittavia hedelmiä henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyydeksi, palaveritarjoiluksi tai vaikkapa liikelahjaksi koko pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää

Nature Art

Nature Art on tapa kokea luonto sisätiloissa silloinkin, kun se ei ole mahdollista eläviä kasveja käyttäen.

Nature Art tarkoittaa vihersisustuksessa käytettäviä kokonaisuuksia, joissa pääosassa ovat luonnonmateriaalit kuten erilaiset oksat. Tyylikkäitä ja näyttäviä kokonaisuuksia voidaan luoda yhdistämällä näihin moderneja ruukkuja, jotka ovat harmoniassa ympäristön kanssa.

Lue lisää

Ulkokasvit piha alueella

Tarjolla on kaikkea aina laakeripuista hotellin tai toimiston sisäänkäynnin edessä merkittävien rakennusten riippuviin puutarhoihin. Jos tilaa on vähän tai sisäänkäynti halutaan pitää huomaamattomana, löydämme näihinkin paikkoihin oivan ratkaisun käyttämällä erilaisia kasviasetelmia erikoisine ruukkuineen pehmentämään rakennuksen ilmettä ja tekemään siitä kutsuvamman. Kasvien istuttaminen työpaikan piha-alueelle viestii myös halustasi luoda miellyttävä ympäristö itsellesi ja työntekijöillesi.

Lue lisää

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.