020 789 3204 Soita nyt Pyydä takaisinsoitto

Palvelumme

Maksimoi tilasi potentiaali, paranna viihtyisyyttä ja erotu kilpailijoistasi Ambiuksen avulla.

Ambius on maailman johtava kasvien ja tuoksujen toimittaja. Asennamme ja huollamme viherseiniä, sisä- ja ulkokasveja, sesonkikoristeita ja ympäristön tuoksuja.Olemme asiantuntijoita sisätilojen hyvinvoinnissa ja biofilisessa suunnittelussa.

Yhdistämällä vertaansa vailla olevaa asiantuntemusta huippuluokan palveluun, voit luottaa siihen että teemme positiivisen vaikutuksen työntekijöittesi ja asiakkaittesi hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Vihersisustus

Design voi olla erikoista, pelkistettyä, laadukasta tai jopa runsasta, mutta hieno design on aina ajatonta ja käytännöllistä.

Siksi yrityksen vihersisustus alkaa aina kokeneen suunnittelijamme tutustumiskäynnillä yrityksesi tiloissa.

2 viherseinää tilanjakajoina toimistossa

Viherseinä

Ambiusin erityisosaamista ovat asiakkaan tilojen ja tarpeiden mukaan suunnitellut ja toteutetut viherseinät.

Olipa elävöittämistä vaativa tila sitten tyhjä seinä, pilari tai vastaanottotiski, Ambiuksen ammattilaisten toteuttamana viherseinä muuttaa tilan tunnelmaa ja saa henkilökunnan, asiakkaat ja vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Tuoksut

Ambiuksen tarjoama Premium Scenting tuoksuratkaisu levittää tasaista tuoksua tilaan ainutlaatuisen mikropisarateknologian avulla.

Tuoksuja voi käyttää torjumaan epämiellyttäviä hajuja, parantamaan viihtyisyyttä, luomaan haluttua tunnelmaa, syventämään brändikokemusta ja kasvattamaan myyntiä.

Hedelmiä työpaikoille

Haluatko yrityksenne henkilökunnan pysyvän virkeänä ja jaksavan keskittyä koko päivän? Entä toivotko heidän olevan terveempiä ja tehokkaampia?

Ambius toimittaa valikoiman sesongin parhaita hedelmiä työpaikallesi kerran viikossa tai niin usein kuin toivot. Hedelmät ovat erinomainen välipala, mutta ne sopivat myös palaveritarjoiluksi tai liikelahjaksi.

Ulkokasvit ja pihat

Pihatöistä sesongin mukaan vaihtuviin kausikukkaistutuksiin, Ambius auttaa yritystäsi tekemään vaikutuksen vierailijoihin jo ennen kuin he astuvat rakennukseen sisään.

Kasvien istuttaminen pihalle ja sisäänkäynnille luo viihtyisää ja kutsuvaa ilmapiiriä. Yhdistämme ennakkoluulottomasti erilaisia kasveja ja ruukkuja luomaan toivottua tunnelmaa.

Ulkokasveja puuruukuissa

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.