020 789 3204 Soita nyt Pyydä takaisinsoitto

Kuinka suunnittelemme tilanne

Haluaisitko työympäristösi olevan miellyttävämpi ja ilmapiirin rennompi? Vai levollisempi? Haluatko tehdä asiakkaisiisi unohtumattoman ensivaikutelman? Vai haluatko ympäristön, jossa asiakkaasi viihtyvät ja voivat hyvin?

Tällaisia kysymyksiä esitämme asiakkaalle ensi tapaamisessa. Kartoitamme tarpeesi, minkä lisäksi mittaamme toimitilasi ja suosittelemme juuri sinun työympäristöösi ja yritykseesi sopivia viherkasveja, tuotteita ja palveluja.

Kuuntelemme toiveitasi ja kerromme ajatuksiamme siitä, miten ne voisi toteuttaa. Lähtökohtamme on valita sopiva tunnelma ja ilmapiiri juuri sinun työympäristöäsi varten. Sitten huolehdimme siitä, että viherkasvihuoltajamme pitää hyvää huolta kasveista jatkuvasti, joten voit huoletta luottaa siihen, että viherkasvisi näyttävät aina yhtä ryhdikkäiltä kuin ensimmäisenä päivänä.

Luulet ehkä, että tässä on kaikki, mutta tämä on vasta alkua. Teemme kaikkien asiakkaidemme kanssa jatkuvasti yhteistyötä, jotta asiakassuhteemme kehittyisivät ja kukoistaisivat. Emme pidä huolta vain viherkasveista. Pidämme huolta myös ihmisistä.

Vihersisustus - kasvit ja ruukut

Tuomme kasveja ja ruukkuja eri puolilta maailmaa.

Oli niiden alkuperämaa mikä tahansa, tiukat standardimme takaavat sen, että toimittamamme viherkasvit ovat huippuluokkaa.

Löydämme oikeat kasvit ja istutusastiat jokaiseen ympäristöön, oli sitten kyse atriumpihoista, toimistoista, kuntosaleista tai uimahalleista.

Ota meihin yhteyttä numeroon 020 7893 204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Kauniit ja hoidetut sisäkasvit vuokrattavana tai myytävänä

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.