020 789 3204 Soita nyt Pyydä takaisinsoitto

Vihersisustus

Design voi olla erikoista, pelkistettyä, laadukasta tai jopa runsasta, mutta hieno design on aina ajatonta ja käytännöllistä.

Siksi yrityksen vihersisustus alkaa aina kokeneen suunnittelijamme tutustumiskäynnillä asiakkaan luona.

Käynnin aikana suunnittelija suorittaa arvioinnin, mittaa toimitilat ja valon määrän sekä keskustelee asiakkaan kanssa yrityksen tarpeista ja toiveista. Vuorovaikutuksella varmistamme, että jokainen asiakas saa aina juuri hänelle ja hänen yrityksellensä sopivan palvelun ja vihersuunnittelun.

Suunnitteluvaiheessa otamme mielellämme huomioon asiakkaan toiveet ja ideat. Jos haluat, voit tietysti vain kuunnella ja antaa asiantuntijoidemme suunnitella vihersisustuksesi itsenäisesti ja toimittaa sinulle valmiin esityksen lopputuloksesta.

Halutessasi voit itse aktiivisesti osallistua suunnitteluun, ja saat meiltä aina neuvoja kasveista ja edustavista sisustuselementeistä, jotka vastaavat tarpeitasi, kyseistä tilaa ja yrityksesi imagoa.

Me muutamme vihersuunnittelun ilmeen. Astu sisään, niin näet, miten sen teemme.

Palvelumme luonteesta

Ambius auttaa luomaan työympäristöstänne viihtyisän vihersisustuksen avulla. Viihtyvyyden myötä työmotivaatio ja energia lisääntyvät. Kokeneiden vihersisustajiemme avulla pääsette varmasti hyvään lopputulokseen. Vihersisustus parantaa myös yrityksen sosiaalista tunnelmaa. Ambius luo tilastanne esteettisen kokonaisuuden.

Ota meihin yhteyttä numeroon 020 7893 204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.