020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Vihersisustus

Tuomme luonto lähellesi.

Me Ambiuksella uskomme vihersisustuksen voimaan luoda viihtyisiä, terveellisiä ja inspiroivia tiloja.

Vihersuunnittelijamme tarjoavat ratkaisuja kaikenkokoisille yrityksille, oli kyseessä sitten pieni toimisto, ravintola, hotelli tai suuri yrityskampus. 

Vihersisustus luodaan räätälöidään aina tilan mukaan täydentämään sen värimaailmaa, kalusteita ja käyttötarkoitusta.

Kukista ja pienistä ruukkukasveista näyttäviin suuriin viherkasveihin, viherseiniin ja installaatioihin, me Ambiuksella olemme vihersisustamisen asiantuntijoita, eikä meitä pelota projektin laajuus tai haastavuus.

Miten vihersisustuspalvelu toimii?

Vihersisustuspalvelumme alkaa aina kokeneen suunnittelijamme tutustumiskäynnillä yrityksesi tiloissasi.

Käynnin aikana vihersisustajamme kartoittaa käytössä olevan tilan ja valon määrän sekä keskustelee kanssasi yrityksesi tarpeista ja toiveista. Keskustelun avulla varmistamme, että saat varmasti haluamasi palveluvaihtoehdon ja vihersuunnittelun.

Suunnitteluvaiheessa kuulemme mielellämme yrityksesi toiveita ja ideoita vihersisustukseen liittyen.otamme. Jos haluat, voit tietysti vain kuunnella ja antaa asiantuntijoidemme suunnitella vihersisustuksesi itsenäisesti ja toimittaa sinulle valmiin esityksen lopputuloksesta.

Viherkasvien huolto

Voit halutessasi ostaa viherkasvit omaksesi, tai vuokrata ne.

Vaivattomalla huoltopalvelulla varmistamme, että huonekasvit voivat hyvin ja pysyvät kauniina ja kukoistavina vuoden ympäri. Huolehdimme säännöllisistä kasteluista, lannoituksista ja tarvittaessa kasvien vaihdosta, jotta voit nauttia vihreydestä huolettomasti.

Tarjoamme myös viherkasvien lyhytaikaista vuokrausta tapahtumiin tai vaikka messuosastoa somistamaan.

Vihersisustuksen hyödyt

Olipa kyseessä sitten työpaikka, liike- tai julkinen tila, me Ambiuksella haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia vihreydestä ja luonnonläheisyydestä arjessaan.

Viherkasvit luovat kodikkuutta ja viihtyisyyttä, samalla kun ne puhdistavat sisäilmaa ja luovat terveellisemmän elinympäristön. Kasvien on myös tutkitusti osoitettu parantavan mielialaa, vähentävän stressiä ja lisäävän luovuutta.

Työpaikoilla vihersisustus on tehokas keino parantaa työntekijöiden hyvinvointia ja tuottavuutta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että viherkasvit työympäristössä vähentävät stressiä, lisäävät työntekijöiden keskittymiskykyä ja luovuutta sekä vähentävät sairauspoissaoloja. Lisäksi vihersisustus luo positiivisen ja viihtyisän ilmapiirin, mikä voi auttaa yrityksiä houkuttelemaan ja pitämään kiinni osaavasta henkilöstöstä.

Vihersisustuksella osoitat henkilöstöllesi, vieraillesi ja asiakkaillesi että heistä välitetään ja heidän hyvinvoinnistaan huolehditaan. Viihtyvyyden sisällyttäminen yrityksesi strategiaan johtaa positiivisiin vaikutuksiin myös yrityksesi tuottavuudessa ja maineessa työnantajana.

Ota yhteyttä

Ambiuksella on yli 50 vuoden kokemus viihtyvyysratkaisuista, joten meillä on vertaansa vailla oleva ymmärrys rakennetun ympäristön vaikutuksesta brändisi maineeseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous soittamalla numeroon 020 7893 204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.