Tuoksujen hyödyt

Tutustu tuoksujen moniin eri käyttötarkoituksiin.

Tuoksujen käyttö voi luoda miellyttävämmän ja ikimuistoisemman kokemuksen lisäksi useita merkittäviä etuja yrityksille, johtaen liikevaihdon kasvuun. Tutustu Ambiuksen Premium Scenting -tuoksupalvelun tarjoamiin hyötyihin.

Hajujen hallinta

Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset reagoivat voimakkaasti ja tunnepitoisesti erilaisiin hajuihin ja tuoksuihin. Miellyttävät tuoksut voivat herättää myönteisiä tunteita ja muistoja, mutta tämä toimii myös päinvastoin: epämiellyttävät hajut voivat saada asiakkaat muodostamaan kielteisiä mielleyhtymiä toimipaikkaasi kohtaan, jolloin he eivät halua palata.

Mikä vielä pahempaa, he saattavat kertoa kokemuksestaan muille, jolloin brändisi maine vaarantuu.

Myskiset hajut ja pahanhajuiset tilat ovat usein seurausta huonosta ilmanvaihdosta ja tehottomista "ilmanraikastimista", joilla yritetään korvata yksi haju toisella.

Ambiuksen kehittyneet ja tehokkaat tuoksuratkaisut eivät ainoastaan hallitse, vaan voivat jopa kääntää tilanteen päinvastaiseksi. Mikropisarat leviävät ilmaan tasaisesti epämiellyttävien hajujen poistamiseksi hajuneutraloijien avulla. Samalla vapautuu pieni ja turvallinen määrä tuoksua, joka leviää tasaisesti ja kestää jopa 12 tuntia. 

Ambius tarjoaa johtavia tuoksuratkaisuja, jotka ovat hienovaraisia ja tehokkaita tapoja päästä hallita hajuhaittoja. Teknologiamme käyttää mikropisaroita, jotka eivät ainoastaan peitä hajuja vaan neutralisoivat ne kokonaan.

Älä yritä vain peittää pahanhajuisia hajuja käyttämällä raskaita kemikaaleja ja aerosolisuihkeita. Neutraloi haju hajunpoiston avulla.

Puhtaan vaikutelman korostaminen

Yhä useammat ovat huolissaan julkisien tilojen hygieenisyydestä, mutta miten voit viestiä että tilasi on puhdas ja turvallinen?

Luomalla aistikokemuksen, jonka avulla ihmiset näkevät, tuntevat ja haistavat, että tila on puhdas, voit tehostaa ja vahvistaa työtä, jota teet vierailijasi, henkilökuntasi ja asiakkaittesi ja terveysturvallisuudesta huolehtimiseksi. Haju on voimakkain aistimme, ja se voi antaa välittömän reaktion tilasta.

Harris Interactiven vuonna 2020 tekemän kyselyn mukaan 56% aikuisista sanoo, että koettuaan organisaation tiloissa epämiellyttävän hajun he olettavat, että tila ei ole puhdas. 

Puhtauteen viittaavien tuoksujen käyttö on erinomainen sanaton menetelmä vahvistamaan hygieniakäytäntöjäsi ja vakuuttamaan asiakkaillesi, että teet kaikkesi heidän turvallisuutensa varmistamiseksi.

Hyvinvointia ja viihtyisyyttä

Premium Scenting -tuoksuratkaisut eivät ainoastaan luo miellyttäviä ja hyvinvointia edistäviä ympäristöjä, vaan ne myös parantavat ilmanlaatua tehokkaasti.

Ambiuksen tuoksutaiteilijat voivat luoda tiloihisi täydellisen tunnelman, joka luo voimakkaan yhteyden kaikkiin tiloissasi kävijöihin. Laajasta tuoksuvalikoimastamme voit valita sopivan tuoksun haluamasi lopputuloksen mukaan. Esimerkiksi raikkaalla sitrustuoksulla on piristävä ja energisoiva vaikutus, kun taas eukalyptus rauhoittaa ja rentouttaa.

Oikea aromi voi tehdä tilastasi lämpimän ja vieraanvaraisen tai mieleenpainuvan yhdistämällä tuoksun hyvään kokemukseen.

Tunnelman parantamisen lisäksi tuoksu tarjoaa myös terapeuttisia etuja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että miellyttävät aromit voivat lisätä työntekijöiden tuottavuutta ja jopa vähentää stressiä, kun niitä käytetään toimistoympäristössä.

Juhlatunnelmaa kaikille aisteille

Koristeet tekevät tiloistasi juhlavat ja miellyttävät. Voit kuitenkin hyödyntää myös voimakkainta aistiamma juhlallisen ilmapiirin luomiseksi - nimittäin hajuaistia.

Lisää uusi ulottuvuus sisustukseesi joulusesongin aikana ja erotu kilpailijoistasi. Toisin kuin kynttilät ja aerosolit, jotka tuottavat vain rajallisen tuoksun, Ambiuksen Premium Scenting käyttää patentoitua mikropisaratekniikkaa, joka levittää tuoksun tasaisesti koko tilaan.

Näin voit tuoda tiloihisi haluamasi juhlatunnelman esimerkiksi joulukuusen tai mausteisen omenasiiderin tuoksun avulla. Premium Scentingin avulla voit myös säätää valitsemasi tuoksun voimakkuuden juuri sille tasolle, joka sopii yrityksellesi.

Lisää myyntiä tuoksumarkkinoinnin avulla

Moniaistimellisen, elämyksellisen markkinoinnin avulla voit luoda syviä tunnesiteitä brändiin, jotka usein puuttuvat perinteisistä markkinointikanavista. Nykypäivänä kilpailijoista erottuminen ei ole vain etu, vaan se on välttämätöntä menestyksen kannalta. Tuoksumarkkinointi hyödyntää hajuaistin voimaa positiivisten reaktioiden herättämiseksi, mikä antaa sinulle etulyöntiaseman muihin toimialallasi toimiviin nähden.

Tuoksumarkkinoinnilla on voimakas rooli kaikissa liiketoiminnan osa-alueissa, mutta viime kädessä se voi lisätä voittoa, jos sitä hyödynnetään oikein. Ainutlaatuiset tuoksuympäristömme vahvistavat brändisi arvoja, parantavat asiakaskokemuksia ja vahvistavat brändiuskollisuutta, mikä auttaa brändejä olemaan vuorovaikutuksessa nykyaikaisen kuluttajan kanssa ja luomaan tunnetason kokemuksia.

Uusi ulottuvuus brändikokemukseen

Värejä, sisustusteemoja ja jopa musiikkia voidaan käyttää luomaan brändin perusolemus. Me Ambiuksella olemme sitä mieltä, että brändin luomiseen tarvitaan hieman enemmän.

Tuoksuteknologiamme mahdollistavat pitkäkestoisen, tasaisesti tuoksuvan ilmapiirin, jolloin työntekijäsi voivat vapaasti tarjota asiakkaille ja vierailijoille positiivisen ja mieleenpainuvan brändikokemuksen. 

Luo unohtumaton kokemus ainutlaatuisesti räätälöidyillä tuoksuilla, jotka herättävät voimakkaita yhteyksiä ja innostavat brändiuskollisuuteen.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.