020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Kausikasvit ja -kukat

Kausikukat ovat loistava tapa tuoda väriä ja eloa pihaan sekä antaa ensivaikutelma viihtyisästä ja huolitellusta ympäristöstä. Ne ovat näyttävä osa yrityksesi julkisivua ja piristävät vierailijoitasi, asiakkaitasi ja henkilöstöäsi.

Miltä kuulostaa sesonkien mukaan vaihtuvat kausikasvit ja -kukat, jotka pysyvät kukoistavina täyden palvelun huoltosopimuksen avulla? Kevään ensimmäisistä narsisseista ja orvokeista kesäajan kukkaloistoon ja syksyn havukasveihin ja callunoihin, Ambiuksen kausikasvipalvelu ilahduttaa vuoden ympäri.

Huoltopalvelun valitessaessasi paikalliset viheralan ammattilaiset vaihtavat kukkivat kasvit sesongeittain ja käyvät säännöllisillä kohteessasi hoitamassa kasvien ja kukkien lannoituksia, nypintöjä, hoitoleikkauksia ja kastelua varmistaakseen että kausikukkasi säilyvät terveinä ja kauniina. Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia sesonkiin sopivasta väriloistosta ja voit keskittyä tärkeimpään, eli liiketoimintaasi.

Ammattitaitoiset suunnittelijamme valitsevat kohteeseesi sopivat kasvit ja luovat näyttäviä istutuksia, jotka tekevät vaikutuksen asiakkaisiisi ja vierailijoihisi. Voit halutessasi myös osallistua kasvien valintaan.

Luo kaunit, kutsuva ja viihtyisä ulkotila Ambiuksen kausikukkapalvelun avulla. Tilaa kartoitus soittamalla numeroon 020 789 3204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.