020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Maailmanlaajuinen saatavuus

Ambius Suomi on osa kahta uskomattoman menestyksekästä yhtiötä: Ambius ja Rentokil Initial plc. Nämä yhtiöt toimivat kaikkialla maailmassa.

On hienoa kuulua maailmanlaajuiseen yhtymään. Oma väkemme ja asiakkaamme hyötyvät siitä, että käytettävissämme on kokemusta omaavia osaajia joka lähtöön. Yritystoimintamme on vakaalla pohjalla. Työntekijämme omaksuvat kansainvälisen toimintakulttuurin saadessaan oppia uutta monikansallisessa yrityksessämme. Jokaisen on kehitettävä omaa osaamistaan jatkuvasti pysyäkseen alan uusimpien suuntauksien perässä. Kaikesta tästä myös Ambiusin asiakkaat pääsevät osallisiksi.

Voimme esimerkiksi suositella sellaisia tuotteita, joita ei yleensä ole saatavilla Suomen markkinoilla.

Tai tarjoamme vaihtoehtoja ja designvalintoja, joissa näkyy eri kulttuurien ja tyylisuuntien vaikutus.

Kansainväliseen markkinajohtajayhtymään kuulumisesta on paljon hyötyä: kilpailukykyinen hinnoittelu.

Ambiusilla on vihersuunnittelua seuraavissa maissa:

Australia, Alankomaat, Belgia, Espanja, Etelä-Afrikka, Irlanti, Kanada, Luxemburg, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Tanska, UK, USA, Uusi Seelanti.

Jokainen toimipiste tarjoaa laajan valikoiman vihersuunnittelupalveluja. Tarjolla on viherkasveja, silkkikasveja ja taidetta – kaikkea, mitä asiakas tarvitsee luodakseen viihtyisän ja toimivan työympäristön. Monet toimipisteet hoitavat myös asiakkaiden piha-alueet. Jos haluat nähdä, miten toimimme käytännössä, tutustu galleriaamme osoitteessa www.plants-in-buildings.com.

Jos haluat lisätietoja Huollosta, napsauta tästä.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.