020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Hyödyt Asiakkaalle

Asiakkaanamme luotte unohtumattoman ensivaikutelman ja oikeanlaisen imagon, jolla erotutte kilpailijoista.

Harmoninen työympäristö saa aikaan samalla ilmapiirin, jossa työtekijät viihtyvät paremmin. Tämä näkyy vähentyneinä sairaspoissaoloina, parempana työmotivaationa sekä tuloksena.

Työntekijöiden kokiessa työympäristönsä viihtyisänä, henkilöstön vaihtuvuus vähenee sekä yrityksen kiinnostavuus työnantajana kasvaa.

Koulutus ja kehittyminen

Ambiusin asiakkaana voit luottaa siihen, että asetamme viherkasvihuoltajillemme kaksi erityisvaatimusta: palava halu palvella ja tietotaito.

Kehitämme jatkuvasti viherkasvihuoltajiemme ammattitaitoa varmistuaksemme siitä, että Ambius kehittyy hyvän palvelun synonyymiksi ja että ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa riittävästi voidaksemme ennakoida heidän tarpeensa.

Siksi meidän on osattava kuunnella, kommunikoida ja ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin. Haluamme varmistua siitä, että käytämme tietojamme oikein tarjoten ratkaisuja, jotka lisäävät harmoniaa ja energiaa asiakkaidemme työympäristössä.

Meille on tärkeää, että työntekijämme sitoutuvat koulutukseen ja henkilökohtaiseen kehitykseensä., joka lisää ihmisten työhyvinvointia ja saa heidät nauttimaan työskentelystä.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.