020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Ulkokasvit piha alueella

Tarjolla on kaikkea aina laakeripuista hotellin tai toimiston sisäänkäynnin edessä merkittävien rakennusten riippuviin puutarhoihin. Jos tilaa on vähän tai sisäänkäynti halutaan pitää huomaamattomana, löydämme näihinkin paikkoihin oivan ratkaisun käyttämällä erilaisia kasviasetelmia erikoisine ruukkuineen pehmentämään rakennuksen ilmettä ja tekemään siitä kutsuvamman. Kasvien istuttaminen työpaikan piha-alueelle viestii myös halustasi luoda miellyttävä ympäristö itsellesi ja työntekijöillesi.

Pienet ulkopuutarhat

Pienet alueet voi muuttaa keitaiksi tiilen ja hiekkakiven keskellä. Niistä voi tehdä niin silmää hiveleviä, että työntekijät käyttävät niitä lepotaukojen aikana rentoutumiseen. Voimme yhdistää upeita ruukkuja erilaisten ulkokasvien, kuten kausikukkien, havujen ja köynnösten kanssa.

Kulkuväylät

Valitsemme puolestanne sopivat viherkasvit paikkoihin, joissa ihmisiä pitää opastaa vaeltamaan pitkiä matkoja tuntemattomassa ympäristössä. Esimerkiksi lento- tai rautatieasemilla opastamme matkustajia löytämään oikean reitin asettamalla viherkasveja läpikulkureittien muodostamiseksi. Paikoissa, joissa oikean reitin löytäminen on hankalaa ja joissa monet kulttuurit kohtaavat valtavassa paikassa, autamme asiakkaita löytämään ratkaisuja moniin ongelmiin.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.