020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Ulkoalueet ja pihat

Luo lämmin ja kutsuva ilmapiiri jo ennen kuin ihmiset edes astuvat sisään.

Olipa kyseessä sitten rakennuksen sisäänkäynnistä, parvekkeesta, katosta tai pihasta, sykähdyttävä ulkoelementti antaa hyvän ensivaikutelman - näitä voivat olla esimerkiksi amppelit, upeat ruukkukasvit ja koristeelliset pensaat tai kausikukkaistutukset.

Ambius käyttää vihersisustuksen ja maisemoinnin asiantuntemustaan luodakseen upeita ulkotiloja, jotka parantavat yrityksesi mainetta.

Tilaa kartoitus soittamalla numeroon 020 789 3204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Kausikasvit ja -kukat

Miltä kuulostavat sesonkien mukaan vaihtuvat kausikasvit ja -kukat, jotka pysyvät kukoistavina täyden palvelun huoltosopimuksen avulla? Tehtäväksesi jää vain nauttia vuodenaikaan sopivasta väriloistosta ja keskittyä liiketoimintaasi.

Paikalliset viheralan ammattilaiset vierailevat kiinteistölläsi kausittain vaihtaakseen kukkivat kasvit ja käyvät säännöllisesti huoltamassa niitä. Kevään ensimmäisistä narsisseista ja orvokeista kesäajan kukkaloistoon ja syksyn havukasveihin ja callunoihin, Ambiuksen kausikasvipalvelu ilahduttaa vuoden ympäri.

 

Kausikukat ja -kasvit

Pihanhoito

Ambiuksella on pitkä kokemus kaupallisten kiinteistöjen pihahoito- ja  kunnossapitopalvelujen tarjoamisesta kaikentyyppisille yrityksille. Tietämyksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta yrityksesi on aina ammattitaitoisen maisemansuunnittelijamme hyvin koulutetuissa käsissä.

Räätälöimme palvelumme aina yrityksesi tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Olipa sinulla sitten suuri avoin piha, joka tarvitsee vain satunnaista huoltoa, tai täysin maisemoitu sisäänkäynti, joka tarvitsee säännöllisempää ylläpitoa, me voimme auttaa.

Pihanhoito

Ulkokasvit ruukuissa

Ambius luo näyttävän ulkokasvikokonaisuuden ulkotilaasi, oli se sitten terassi, sisäänkäynti, piha tai parveke.

Kasvien ja ruukkujen valinnassa asiantuntijamme ottavat huomioon tilan lämpö- ja valo-olosuhteet, yrityksesi brändi-identiteetin, käytettävissä olevan tilan ja toivotun ilmapiirin. Voit halutessasi osallistua kasvien ja ruukkujen valintaan tai jättää sen meille.

Valitessasi täyden palvelun huoltosopimuksen, voit varmistaa että kasvit ja ruukut pysyvät kukoistavina jatkuvasti.

 

Ulkokasvit ruukuissa

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.