020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Viherkasvit ruukuissa

Hotelleista toimistoihin ja myymälöihin, jokainen sisätila on ainutlaatuinen. Ambius suunnittelee, asentaa ja huoltaa laajan valikoiman kauniita viherkasveja, jotka täydentävät tilasi sisustuksen ja parantavat siinä aikaansa viettävien hyvinvointia ja viihtyvyyttä.

Koska yksikään yritys ei ole samanlainen, räätälöimme viherkasvit ja ruukut tilaasi sopivaksi. Ambiuksella on pitkä kokemus suomalaisten yritysten maisemointiasiantuntijoina. Asiantuntijamme tuntevat uusimmat vihersisustustrendit ja toteuttavat visiosi kustannustehokkaasti, tilasi olosuhteet ja tunnelman huomioon ottaen.

Asiantuntijoidemme luovuutta ei rajoita lattiatilan tai valon puute. Suosittelemme kasveja, jotka viihtyvät tilassa ja parantavat sen nykyistä sisustusta.

Olivatpa vaatimuksesi mitkä tahansa, meillä on ratkaisu. Ambius tarjoaa viherkasveja ruukuissa sekä osto- että vuokrauspalveluna. Kätevän huoltosopimuksen avulla pidämme viherkasvisi kukoistavina vuoden ympäri.

Asiantuntijamme käy kanssasi läpi palvelutarjontamme, jotta näet, mikä vaihtoehto sopii parhaiten tarpeisiisi. Pyydä tarjous soittamalla numeroon 020 7893 204 tai täytä yhteydenottolomake.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.