020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Minulla on kysymys koskien laskua. Kehen voin olla yhteydessä?

Voit ottaa yhteyttä paikallisen toimistoon ja he vastaavat kysymykseesi. Tavoitat heidät numerosta 020 7893 204.

Olen jättänyt tilauksen ja haluaisin tietää koska toimitus ja asennus tapahtuvat?

Oman yhteyshenkilösi olisi pitänyt ottaa yhteyttä vahvistaakseen toimitus- ja asennuspäivämäärän. Jos haluat keskustella toimituksesta vahvistaaksesi taikka vaihtaaksesi päivämäärää, voit tiedustella toimituksista numerossa 020 7893 204.

Haluaisin tietää koska seuraava huoltokäynti suoritetaan?

Ota yhteyttä numeroon 020 7893 204. Ole ystävällinen ja varaa saataville asiakas- ja sopimusnumerosi. Tulemme myöhemmin julkaisemaan asiakkaillemme web-sivuston, jossa he voivat tarkastella huoltohistoriaa ja myös tulevia huoltokäyntejä.

Uudet asiakkaat

  • Mitä tuotteita ja palveluja Ambius tarjoaa?
  • Olisimme kiinnostuneita hankkimaan sisäkasveja pieneen yritykseemme. Onko Ambius keskittynyt ainoastaan suuriin yrityksiin?
  • Haluaisin keskustella jonkun Ambiuslaisen kanssa sisäkasvien hankinnasta omaan organisaatiooni. Kehen voin olla yhteydessä?
  • Olen kiinnostunut silkkikasveista. Mitä ne maksavat ja kuinka voin niitä ostaa?
  • Miksi Teillä ei ole hintoja esillä www sivuillanne?
  • Minkälaista palvelua Ambius tuottaa?

Mitä tuotteita ja palveluja Ambius tarjoaa?

Sen lisäksi, että tarjoamme ja hoidamme sisäkasveja, meillä on taitava ulkokasveihin erikoistunut huoltotiimi. Ambius ei ainoastaan tarjoa kasveja vaan myös joulukuusia ja koristeita, taidetta, silkkikasveja, asetelmia tuoreilla ja silkkikukilla kuin myös tunnelmaa luovia tuoksuja. Katso tuoteluetteloamme verkossa inspiroituaksesi.

Olisimme kiinnostuneita hankkimaan sisäkasveja pieneen yritykseemme. Onko Ambius keskittynyt ainoastaan suuriin yrityksiin?

Ei ollenkaan. Meillä on asiakkaita laidasta laitaan, pienistä toimistoista suuriin hotelleihin ja ostoskeskuksiin. Voimme tarjota hoitoa yksittäisestä kasvista työpöydällä valtaviin palmupuihin. Ota yhteyttä ja keskustele myyntimme kanssa mikä olisi paras ratkaisu teidän tiloihinne.

Haluaisin keskustella jonkun Ambiuslaisen kanssa sisäkasvien hankinnasta omaan organisaatiooni. Kehen voin olla yhteydessä?

Ei ongelmaa. Soita meille numeroon 020 7893 204 sopiaksesi tapaamisen tai voit täyttää yhteydenottopyyntölomakkeen www sivuillamme.

Olen kiinnostunut silkkikasveista. Mitä ne maksavat ja kuinka voin niitä ostaa?

Soita meille 020 7893 204. Jos silkkikasvi, mistä olit kiinnostunut löytyy websivuiltamme, saat hinnan puhelimessa. Jos taas tarvitset kasvit tiloihisi suunniteltuina, pyydämme myyntiämme ottamaan teihin yhteyttä tarpeiden kartoittamiseksi. Ja jos olet tyytyväinen ja haluat allekirjoittaa tilauksen, lähetämme laskun. Se on niin yksinkertaista!

Miksi Teillä ei ole hintoja esillä www sivuillanne?

Syy on yksinkertaisesti se, että suurin osa palveluistamme ja tuotteistamme räätälöidään juuri kunkin asiakkaan tarpeita varten. Elävien kasvien hinta riippuu valitusta ruukusta ja sen väristä ja pinnoitteesta. Ja lisäksi huollon tarve vaikuttaa kustannuksiin. Myyntimme suunnittelee kanssanne kokonaisuuden, jossa voitte olla tyytyväinen sekä suunnitelmaan että hinnoitteluun.

Minkälaista palvelua Ambius tuottaa?

Ambius on globaali organisaatio, mutta palvelemme paikallisesti. Emme ainoastaan tarjoa vihersuunnitelmia työympäristönne parantamiseksi, vaan meidän palvelumme laatu ei häviä kenellekään. Huoltotiimimme varmistaa, että toimitilanne näyttävät aina eloisilta. Joulun aikaan tuomme koristeet ja myös keräämme ne jälkeenpäin pois niin huomaamattomasti, että sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Muina vuodenaikoina varmistamme, että kasvinne näyttävät hyvinvoivilta, taide ei jäähuomaamatta ja kukkivat kukat piristävät ja toivottavat tervetulleeksi tiloihinne.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.