020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Usein kysytyt kysymykset

Nykyiset asiakkaat

Minulla on kysymys koskien laskua. Kehen voin olla yhteydessä?

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Soita numeroon 020 789 3204 (palvelemma arkisin klo 8-16 välillä) tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Olen jättänyt tilauksen ja haluaisin tietää koska toimitus ja asennus tapahtuvat?

Olen jättänyt tilauksen ja haluaisin tietää koska toimitus ja asennus tapahtuvat?

Oman yhteyshenkilösi keskustelee kanssasi vahvistaakseen toimitus- ja asennuspäivämäärän. Jos haluat keskustella toimituksesta vahvistaaksesi taikka vaihtaaksesi päivämäärää, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 020 7893 204.

Haluaisin tietää koska seuraava huoltokäynti suoritetaan?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 020 7893 204. Ota jo valmiiksi esille asiakas- ja sopimusnumerosi.

Uudet asiakkaat

Mitä tuotteita ja palveluja Ambius tarjoaa?

Ambius maksimoi kaupallisten tilojen potentiaalin vihersisustuksen, ulkotilojen istutuksien, viherseinien, tuoreiden hedelmien, sesonkikoristusten ja tuoksuratkaisujen avulla. Tutustu palveluvalikoimaan nettisivuillamme ja inspiroidu!

Olen jättänyt tilauksen ja haluaisin tietää koska toimitus ja asennus tapahtuvat?

Olisimme kiinnostuneita hankkimaan sisäkasveja pieneen yritykseemme. Onko Ambius keskittynyt ainoastaan suuriin yrityksiin?

Ei ollenkaan. Meillä on asiakkaita laidasta laitaan, pienistä toimistoista suuriin hotelleihin ja ostoskeskuksiin. Voimme tarjota hoitoa yksittäisestä kasvista työpöydällä valtaviin palmupuihin. Ota yhteyttä ja keskustele suunnittelijoimme kanssa mikä olisi paras ratkaisu teidän tiloihinne.

Haluaisin keskustella Ambiuksen edustajan kanssa kasvien hankinnasta omaan organisaatiooni. Kehen voin olla yhteydessä?

Viheralan asiantuntijamme varaavat mielellään kanssasi keskusteluajan. Soita meille numeroon 020 7893 204 sopiaksesi tapaamisen tai voit täyttää yhteydenottopyyntölomakkeen verkossa.

Olen kiinnostunut silkkikasveista. Mitä ne maksavat ja kuinka voin niitä ostaa?

Ota yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 020 7893 204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa varataksesi keskusteluajan Ambiuksen myyntiedustajan kanssa.

Miksi teillä ei ole hintoja esillä nettisivuillanne?

Syy on yksinkertaisesti se, että suurin osa palveluistamme ja tuotteistamme räätälöidään juuri kunkin asiakkaan tarpeita varten. Elävien kasvien hinta riippuu valitusta ruukusta ja sen väristä ja pinnoitteesta. Ja lisäksi huollon tarve vaikuttaa kustannuksiin. Myyntimme suunnittelee kanssanne kokonaisuuden, jossa voitte olla tyytyväinen sekä suunnitelmaan että hinnoitteluun.

Minkälaista palvelua Ambius tuottaa?

Ambius on maailmanlaajuinen organisaatio, mutta palvelemme paikallisesti. Emme ainoastaan tarjoa vihersisustusta kaupallisiin tiloihin. Huoltotiimimme varmistaa, että sekä sisä-että ulkotilojen kasvit ja kukat ja viherseinät kukoistavat. Joulun aikaan tuomme kuuset koristeet ja myös keräämme ne jälkeenpäin pois vaivattomasti ja huomaamattomasti. Toimitamme tuoreita hedelmiä toimistoihin ja parannamme viihtyisyyttä ja myyntiä tuoksuilla.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.