020 789 3204 Soita nyt Pyydä takaisinsoitto
  1. Koti
  2. Palvelumme
  3. Tuoksut

Tuoksut

Tuoksumarkkinointi

Premium Scenting on uusi ja jännittävä tapa tuoda esille yrityksen brändia ja luoda asiakkaille miellyttävä kokemus.

Erityinen tuoksu auttaa asiakasta tunnistamaan ja muistamaan brändin. Brändin tunnistaminen auttaa kasvattamaan myyntiä, saa asiakkaat viipymäään pidempään ja luo brändiuskollisuutta.

Nykypäivän meluisassa maailmassa olemme tottuneet siihen, että yritykset ruokkivat päivittäin näkö- ja kuuloaistejamme mainonnalla. Premium Scenting käyttää hyväksi ihmisen herkkää, mutta vahvaa hajuaistia. Premium Scenting antaa brändimarkkinoinnille uuden ulottuvuuden herättämällä sen henkiin ja luomalla uuden tavan kokea brändi.

Tuoksu valitaan täydentämään yrityksen tuotemerkkiä. Tuoksusta tulee osa asiakaskokemusta, jonka perusteella tuoksun luoma mielikuva yhdistetään brändiin.

Tuoksuasiantuntijamme keskustelevat tavoitteistanne ja odotuksistanne analysoidakseen jokaiselle toimialalle parhaiten sopivan tuoksun.

Ambius tarjoaa laajan valikoiman valmiita tuoksuja, mutta voimme myös kehittää jokaiseen brändiin sopivia erikoistuoksuja.

Tänä päivänä markkinat ovat yhä enemmän kilpailtuja ja asiakkaat vaativia. Premium Scenting tuoksumarkkinoinnin avulla erottuu kilpailijoista. Premium Scenting luo brändille tunnettuvuutta sekä liikevaihdon kasvua.

Premium Scentingin avulla voi muodostaa brändituoksun, joka luo muistettavan ilmapiirin, tehostaa tuottavuutta ja vähentävät stressiä.

Ota yhteyttä jo tänään sopiaksesi ilmaisen konsultaation ja esittelyn. Meidät tavoitat joko numerosta 020 7893 204 tai yhteydenottolomakkeella.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.