020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Tuoksut

Paranna viihtyvyyttä, torju hajuhaittoja ja lisää myyntiä ja tuottavuutta tuoksujen avulla.

Haju on yksi tärkeimmistä aisteistamme, ja se aiheuttaa välittömän reaktion uudesta tilasta tai ympäristöstä. Tuoksu on kaikista viidestä aistista voimakkain, sillä se vaikuttaa 75% päivittäin kokemistamme tunteista.

Kilpailuympäristössä tuoksujen avulla voidaan hyödyntää hajuaistin voimaa ja luoda syvempiä tunnesiteitä ja myönteisempiä kokemuksia asiakkaile, vierailijoille ja työntekijöille.

Nykypäivän meluisassa maailmassa olemme tottuneet vastaanottamaan visuaalisia ja auditiivisia brändiviestejä. Täydellinen asiakaskokemus edellyttää kuitenkin kaikkien viiden aistin stimulointia. Ambiuksen Premium Scenting -tuoksuratkaisu käyttää hienovaraisia, räätälöityjä tuoksuja tuomaan brändiviestiin lisäulottuvuuden ja tuottamaan monia etuja, kuten:

  • Epämiellyttävien hajujen poistaminen 
  • Pidentää viipymisaikaa myymälätiloissa
  • Mielialan kohottaminen
  • Edistää brändi-identiteettiä
  • Stressin vähentäminen
  • Tuottavuuden parantaminen

Ambius on viihtyisien ja terveellisten ympäristöjen asiantuntia. Haluat sitten poistaa epämiellyttäviä hajuja, parantaa toimitilassasi oleskelevien henkilöiden hyvinvointia ja mielialaa tai luoda uuden ulottuvuuden brändiisi, Premium Scenting -valikoimasta löytyy yrityksellesi oikea ratkaisu.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous Premium Scenting -tuoksuista soittamalla numeroon 020 789 3204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Epämiellyttävien hajujen hallinta

Pahat hajut voivat synkistää jopa kaikista huolellisimmin suunniteltuja tiloja. Vilkkaasti liikennöidyistä tiloista, roskahuoneista, lääketieteen ja terveydenhuollon tiloista tai ympäristöstä peräisin olevat hajut voivat heikentää vierailijoiden ja asiakkaiden kokemusta.

Koska ensivaikutelmasta voi tulla pysyvä, Ambius on kehittänyt erityisen hajunhallintajärjestelmän, jolla ongelmalliset hajut voidaan neutralisoida kokonaan, sen sijasta että ne vain peitetään raskailla hajuvesillä.

Ympäristötuoksut

Tuoksutus luo miellyttävän ympäristön, mutta se on myös tehokas keino parantaa ilmanlaatua. Hienovarainen tuoksu parantaa asiakkaittesi, vierailijoittesi ja henkilökuntasi viihtyisyyttä ja hyvinvointia ja saa heidät muodostamaan tilaasi liittyviä positiivisia tunnekokemuksia. 

Tuoksuilla voidaan vahvistaa myös puhtauden ja hygieenisyyden kokemusta. Virkistävän, puhtaan tuoksuisen kokemuksen luominen lisää luottamusta ja viihtyvyyttä ja kannustaa toistuviin vierailuihin.

Tuoksu vahvistaa hygieniakäytäntöjä ja viestii hienovaraisesti työntekijöille, asiakkaille ja vieraille, että yrityksesi on sitoutunut panostamaan heidän hyvinvointiinsa.

Brändituoksut

Ambiuksen tuoksutaiteilijat voivat luoda täydellisen tunnelman, parantaen entisestään tilojesi brändikokemusta ja luoden voimakkaan yhteyden kaikkiin yritykseesi tulijoihin.

Värejä, sisustusteemoja ja jopa musiikkia voidaan käyttää luomaan brändin olemus. Me Ambiuksella olemme sitä mieltä, että ydin tarvitsee vain hieman enemmän.

Tuoksuteknologiamme mahdollistavat pitkäkestoisen, tasaisesti tuoksuvan ilmapiirin, jolloin työntekijäsi voivat vapaasti tarjota asiakkaille ja vierailijoille positiivisen, mieleenpainuvan brändikokemuksen. 

Luo unohtumaton kokemus ainutlaatuisesti räätälöidyillä tuoksuilla, jotka herättävät voimakkaita yhteyksiä ja kannustavat brändiuskollisuuteen.

Tuoksumarkkinointi

Moniaistimellisen, elämyksellisen markkinoinnin avulla voit luoda syviä tunnesiteitä brändiisi, jotka usein puuttuvat perinteisistä markkinointikanavista. Kilpailuympäristössä joukosta erottuminen ei ole vain etu, vaan se on välttämätöntä menestyksen kannalta. 

Tuoksumarkkinointi hyödyntää hajuaistin voimaa positiivisten reaktioiden herättämiseksi, mikä antaa sinulle etulyöntiaseman toimialallasi.

Tuoksumarkkinoinnilla on voimakas rooli kaikissa liiketoiminnan osa-alueissa, mutta viime kädessä se voi lisätä voittoa, jos sitä hyödynnetään oikein. Ainutlaatuiset tuoksuympäristömme vahvistavat brändin arvoja, parantavat asiakaskokemuksia ja vahvistavat brändiuskollisuutta, mikä auttaa brändejä olemaan vuorovaikutuksessa nykyaikaisen kuluttajan kanssa ja luomaan vahvoja tunnesiteitä.

Tilaa kartoitus

Initialin asiantuntijat tekevät tilastasi ja tarpeistasi kokonaisvaltaisen kartoituksen löytääksemme yrityksille sopivan tuoksuratkaisun. Diagnostiikkatyökalun avulla voimme löytää tilaasi sopivimman laitteen, tuoksutason ja ohjelmoinnin. Voimme myös kehittää yrityksellesi räätälöidyn brändituoksun.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.