020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Tietoa meistä

Luomassa inspiroivia ympäristöjä.

Ambius on edelläkävijä terveellisempien ja viihtyisempien ympäristöjen suunnittelussa. Suunnittelijamme ja huoltotiimimme tarjoavat johtavia innovaatioita ja alan korkeinta palvelutasoa. Ambiuksen asiantuntijat kiinnittävät vertaansa vailla olevaa huomiota yksityiskohtiin. Projektin koosta riippumatta tiimimme on valmis toteuttamaan visiosi. Jos tarvitset apua vision kanssa, voimme auttaa myös siinä. 

Asiantuntijoillamme on yli 50 vuoden kokemus, joten he ymmärtävät hyvin suunnitellun ympäristön vaikutuksen brändin maineeseen. Elävöitämme rakennettua ympäristöä suunnittelemalla, asentamalla ja huoltamalla vihersisustuksia, viherseiniä, ja sesonkikoristeita. Parannamme viihtyvyyttä myös ympäristön tuoksuilla ja toimittamalla tuoreita hedelmiä.

Ambiukselta saat saman katon alta kaikki viihtyvyyteen, vihersisustukseen ja pihanhoitoon liittyvät palvelut. Ambiuksen verkosto pystyy vastaamaan kaikkiin suunnitteluvaatimuksiin tai palvelutarpeisiin ja varmistamaan, että saat tarpeisiisi sopivan räätälöidyn ratkaisun.

Missiomme

Palveluorganisaationa uskomme, että työntekijämme tekevät yrityksestämme sen, mikä se on. Tiimimme perustuu yhteiseen visioon ja tehtävään: ihmisten suojaaminen, elämänlaadun parantaminen ja yhteisten luonnonvarojemme säilyttäminen.

Arvomme

Työntekijämme ja asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä. Missiomme pohjalta pyrimme tarjoamaan maailmanluokan palvelukokemuksia jokaiselle asiakkaalle, mikä antaa pohjan pitkäkestoisille asiakassuhteille.

Palvelulupaus

Tiimimme lupaa:

  • Rohkaista mielikuvituksia

  • Vaalia aitoja ja pitkäaikaisia kumppanuussuhteita

  • Vedota tunteisiin

  • Kasvattaa jatkuvasti tietoa ja osaamista

Ambiuksen historia

  • 1963 -  Gerry Leider lanseeraa Tropical Plant Rentals -vihersisustusyrityksen Chicagossa
  • 1975 - Tropical Plant Rentals expands laajenee yli 20 maahan
  • 1988 - Tropical Plant Rentals myydään Rentokil Initialille ja saa nimen Rentokil Tropical Plant Services
  • 2003 - Rentokil Tropical Plant Services saa nimen Initial Tropical Plants
  • 2008 - Initial Tropical Plants brändätään Ambiukseksi 14 maassa

Olemme ylpeitä luotettavasta palvelustamme ja innovaatiosta. Laajan tutkimus- ja kehitystoiminnan avulla pidämme yrityksesi alan muutosten eturintamassa. Tehtävämme on olla asiantuntijoita, jotta yrityksesi voi keskittyä tärkeimpään, eli liiketoimintaasi.

Miksi Ambius?

Ambiuksen tiimit eivät koskaan lopeta oppimista. Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa on ehdottoman tärkeää kouluttautua jatkuvasti ja pitää silmällä nykyisiä ja tulevia trendejä. Koko henkilöstömme osallistuu jatkuviin koulutuksiin, jotta pysymme ajan tasalla kaikista alan uutuuksista.

Maksimoi inhimillinen potentiaali rakennetussa ympäristössäsi ja hanki kilpailuetua toimialallasi Ambiuksen avulla.

Maailmanluokan palvelu

Olemme ylpeitä saadessamme olla paikallinen täyden palvelun kumppanisi. Monipuolinen asiantuntijatiimimme on palveluksessasi aina idean kipinästä jatkuvaan ylläpitoon ja hoitoon, jotta viihtyisämpi ja terveellisempi tilasi pysyy kukoistavana ympäri vuoden.

Ammattimainen huolto

Täyden palvelun huoltosopimuksemme takaa yrityksellesi mielenrauhan ja sisältää monia etuja, kuten paremman brändikokemuksen, turvallisuuden, terveyden ja ympäristön varmistamisen, laitteiston kunnossapidon ja hoidon sekä elinvoimaiset kasvit.

Suunnittelupalvelu

Projektin koosta riippumatta, Ambius on aina valmiina ideasi, aina laajamittaisista viherseinäinstallaatioista ainutlaatuisiin kestäviin maisemointihankkeisiin. Olemme tukenasi joka vaiheessa suunnittelusta asennukseen ja ylläpitoon asti.

Laatusertifioinnit

Johtamisjärjestelmällemme on myönnetty ISO 9001:2015 laatusertifiointi. Sertifiointien avulla osoitamme palvelujemme ja tuotteidemme laadun lisäksi sen, että vastuullisuus ja säädöstenmukaisuus ovat tärkeä osa toimintaamme.

Mistä Ambius-nimi tulee?

Nimi Ambius syntyi englannin kielen sanasta ”ambience” (tunnelma, ilmapiiri), kun ajattelimme ihmisiä ja kasveja sekä rooliamme parempien rakennettujen ympäristöjen luomisessa. Ambius-logon viisi lehteä edustavat viittä aistia: näköä, ääntä, hajua, kosketusta ja makua. Uskomme, että Ambiuksen luomat ympäristöt herättävät aisteja, inspiroivat ideoita, parantavat terveyttä ja kohottavat mielialaa.

Vaikka ”juuremme” ovat selvästi työympäristöjen elävöittämisessä vihersisustuksen avulla, nimemme kuvastaa kokonaisvaltaista visiotamme rakennettujen ympäristöjen kehittämisestä ja jatkuvasti laajenevia valmiuksiamme älykkäämpien ja terveellisempien tilojen johtavana tarjoajana.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.