020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Tietoa meistä

Ambius on erilainen. Ambius muuttaa käsityksesi työpaikasta, asiakkaista, työympäristöstä ja ennen kaikkea se saa miettimään, mikä on parasta liiketoiminnan kannalta.

Visiomme

On vakiinnuttaa Ambiusin asema liikeyritysten johtavana ilmapiirin luojana, joka lisää ihmisten työhyvinvointia ja saa heidät nauttimaan työskentelystä...

Arvomme

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä. He ovat kaiken tekemämme keskipisteessä. Meillä on neljä periaatetta, joiden mukaan elämme, ja jotka ilmaisevat, miten suuressa arvossa pidämme suhteitamme...

Inspiroiminen, yhteydessä oleminen, sitouttaminen ja kehittäminen

Inspiroimme… 

...asiakkaitamme henkilökohtaisella palvelulla, joka lisää heidän hyvinvointiaan ja tekee heistä tehokkaampia työelämässä.

...työntekijöitämme luottamukseen, kunnioitukseen ja rehellisyyteen perustuvalla johtajuudella. Arvostamme jokaista yksilöä kokonaisuutena ja pidämme huolta jokaisen ruumiillisesta ja henkisestä terveydestä.

Olemme yhteydessä…

...asiakkaidemme kanssa kaikilla viidellä aistilla havaittavilla tavoilla. Tämä täydellinen aistinvarainen kokemus luo harmoniaa ja energiaa heidän päivittäisiin toimiinsa.

...työntekijöidemme kanssa ottamalla heidän mielipiteensä huomioon ja pitämällä kommunikaation avoimena ja selkeänä. Ambius-kulttuurin erilaisuudessa on voimamme.

Sitoutamme…

...asiakkaamme kunnioittamalla, kuuntelemalla ja ymmärtämällä heitä. Sitoutamme siis asiakkaamme tunnetasolla.

...työntekijämme antamalla heille mahdollisuuden hoitaa omat asiakassuhteensa itsenäisesti. Varmistamme, että heillä on kaikki tarvittava tuki ja työkalut, jotta he voisivat palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin.

Kehitämme…

... asiakkaidemme liiketoimintaa luomalla heidän aistejaan herkistäviä ympäristöjä. Näin he saavuttavat paremman tuottavuuden, tuloksellisuuden sekä tuotemerkki-imagon.

...työntekijöitämme sitoutumalla henkilöstön koulutukseen ja jokaisen henkilökohtaiseen kehitykseen. Hyväksymme myös sen tosiasian, että tuloksellisuus on elintärkeää tulevan menestyksemme kannalta.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.