020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Ulkokasvit ruukuissa

Ambiuksen ruukkukasvit ovat nopea ja kätevä tapa muokata ulkotilojen ilmettä ja lisätä viihtyisyyttä.

Ulkotilojen ruukkukasvit eivät ainoastaan lisää viihtyvyyttä tiloissasi, vaan myös edistävät työntekijöidesi ja asiakkaittesi hyvinvointia tarjoamalla virkistävän ja rauhoittavan ympäristön. Parvekkeille, terasseille tai sisäänkäyntien viereen sijoitetut ulkokasvit tuovat vihreyttä ja eloa rakennettuun ympäristöön.

Ruukkupuutarha on erinomainen vaihtoehto tiloihin, joissa tila on rajallinen. Voimme suunnitella ja toteuttaa puutarhan juuri sinun tilaasi sopivaksi, oli se sitten suuri tai pieni. Monipuolisten kasvivalintojen avulla voimme luoda kokonaisuuden, joka ilahduttaa ja inspiroi niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin.

Valitessasi huoltopalvelumme, voit luottaa siihen, että kasvisi säilyvät kauniina. Säännöllisin väliajoin ammattitaitoiset hoitajamme vierailevat kohteessasi varmistaakseen, että kasvit saavat tarvitsemansa hoidon ja pysyvät kukoistavina ympäri vuoden. Näin voit keskittyä rauhassa yritystoimintaasi ja nauttia vihreydestä..

Olemme erikoistuneet luomaan näyttäviä ja harmonisia kokonaisuuksia yhdistelemällä erilaisia ruukkuja ja kasveja. Olipa tyylisi sitten moderni, perinteinen tai jokin siltä väliltä, me löydämme varmasti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Tavoitteenamme on tehdä ympäristöstäsi viihtyisämpi ja houkuttelevampi paikka sekä luoda kestäviä ja pitkäkestoisia viheralueita.

Tilaa kartoitus soittamalla numeroon 020 789 3204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.