020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Pihanhoito

Hyvän ensivaikutelman luontiin et saa toista tilaisuutta.

Ymmärrämme, että jokaisella pihalla on omat erityistarpeensa ja että niiden hoitaminen vaatii sekä aikaa että asiantuntemusta. Siksi tarjoamme asiakkaillemme täyden valikoiman pihanhoitopalveluita, jotka kattavat kaiken perushoidosta erikoistuneisiin istutusprojekteihin.

Piha kaipaa säännöllistä huoltoa, jotta se säilyy kauniina ja terveenä ympäri vuoden. Olipa kyseessä sitten nurmikon tai pensaiden leikkaus tai istutusalueiden hoito, Ambiuksen ammattitaitoiset työntekijät huolehtivat kaikista tarvittavista toimenpiteistä puolestasi.

Pihatöiden ja istutusten hoitaminen vaatii erikoistunutta tietoa ja osaamista, ja siksi suosittelemme jättämään ne ammattilaistemme käsiin.

Kasvien valinta on tärkeä osa pihanhoitoa, ja ammattitaitoiset puutarhurimme auttavat sinua valitsemaan juuri sinun pihaasi sopivat kasvit. Olipa kyseessä sitten aurinkoinen tai varjoisa paikka, meillä on laaja valikoima erilaisia kasveja, jotka sopivat erilaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Haluamme varmistaa, että pihasi näyttää aina kauniilta ja heijastaa brändiäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme asiakkaillemme sekä kertaluontoisia töitä että huoltosopimuksia, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Huoltosopimus takaa sen, että pihasi pysyy aina siistinä ja hoidettuna ympäri vuoden, ja että voit nauttia siitä ilman huolta tai vaivaa.

Hyvin hoidettu piha ei ole vain esteettinen ilo, vaan se myös heijastaa yrityksesi arvoja ja antaa positiivisen ensivaikutelman asiakkaillesi, vierailijoillesi ja työntekijöillesi. Hyvin hoidetusta pihasta on iloa niin sinulle kuin kaikille sen käyttäjille. Se tarjoaa paikan rentoutumiseen ja virkistymiseen sekä mahdollisuuden nauttia luonnon kauneudesta keskellä kaupunkia.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Pensaiden hoitoleikkaukset
  • Istutusalueiden kunnostus ja hoito
  • Kitkentä
  • Kasvien ja kukkasipulien istutus
  • Nurmikon leikkaus

Ota Ambius apuun pitäämään pihasi kauniina ja viihtyisänä vuodesta toiseen. Tilaa kartoitus soittamalla numeroon 020 789 3204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.