020 789 3204 Soita nyt Pyydä takaisinsoitto
  1. Koti
  2. Palvelumme
  3. Viherseinä

Viherseinä

Ambiusin erityisosaamista ovat asiakkaan tilojen ja tarpeiden mukaan suunnitellut ja toteutetut kasviseinät. Olipa elävöittämistä vaativa tila sitten tyhjä seinä, pilari tai vastaanottotiski, Ambiusin ammattilaisten toteuttamana viherseinä muuttaa tilan tunnelmaa ja saa henkilökunnan, asiakkaat ja vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi.

Tilaa säästävä vertikaalinen puutarha on kuin kaunis tapetti. Sen lisäksi, että viherseinät ovat esteettisesti upeita, ne toimivat tehokkaasti paremman sisäilman puolesta puhdistaen ilman epäpuhtauksia, kosteuttaen ilmaa ja vähentäen melua. Suurina aloina kasvit rauhoittavat ja vaikuttavat positiivisesti mielialaan ja hyvinvointiin.

Green wall

Kasviseinän kastelu voidaan toteuttaa liittämällä kastelujärjestelmä suoraan vesi- ja viemäriverkkoon. Vaihtoehtoisesti viherseinän kastelujärjestelmä voi olla suljettu eli vesialtaaseen sijoitettu pumppu huolehtii kastelusta ja lannoituksesta.

Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka työskentelevät vehreässä ympäristössä ovat onnellisempia ja kokevat vähemmän stressiä. Tehtyjen tutkimusten tulosten perusteella on selvää, että ympäristömme vehreydellä on merkittävä vaikutus hyvinvointiimme.

Kiinnostuitko? Soita meille tai täytä yhteydenottolomake.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.