020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Palveluvaihtoehdot

Kaikki tilat eivät ole samanlaisia, ja me Ambiuksella uskomme, että saman pitäisi koskea myös palveluvaihtoehtojemme. Tiedämme, että liiketoimintasi tavoitteet täyttävään vihersisustukseen vaikuttavat monet tekijät. Aika- ja budjettirajoituksista tilaan ja valaistukseen, on monenlaisia huomioon otettavia seikkoja. Tästä syystä meillä on valikoima palveluvaihtoehtoja, joiden avulla luomme tarpeisiisi täydellisen ohjelman.

Lue lisää palveluvaihtoehdoistamme alta.

Kasvien vuokraus

Kasvien pitkäaikainen vuokraus

Voit vuokrata Ambiukselta vihersisustuselementtejä pidemmäksi aikaa. Osana palvelulupaustamme pitkäaikaisvuokrausohjelmaamme kuuluu säännöllinen kunnossapito, jonka suorittavat asiantuntevat huoltotiimimme. Kun annat vihersisustuksen kauneuden asiantuntijoidemme käsiin, voit käyttää aikaasi ja energiaasi kaikkiin muihin liiketoiminnallesi olennaisiin asioihin. Alhaiset alkukustannukset ja vaivaton palvelurakenne tekevät pitkäaikaisvuokrasta loistavan ratkaisun kaikkiin sisätilojen vihersisustustarpeisiisi.

Ambiuksen palveluissa yhdistyvät alan korkeimpien standardien mukaisesti koulutetut asiantuntijat, paikallinen tuki ja korkealaatuiset, innovatiiviset tuotteet.
 
Kasvien lyhytaikainen vuokraus

Tarjoamme lyhytaikaisia vuokrausvaihtoehtoja tapahtumia, kuten messuja ja kokouksia varten. Tämän vaihtoehdon avulla voit vuokrata Ambiuksen joustavasti rajoitetuksi ajaksi. Palkitut suunnittelijamme, jotka tunnetaan luovista toteutuksista, luovat ihanteelliset puitteet seuraavalle tapahtumallesi.

Lue lisää kasvien lyhytaikaisesta vuokrauksesta.

Vihersisustustuotteiden osto

Osta kasvit huoltosopimuksen kanssa

Tuotteen ostaminen huollon kanssa tarjoaa tuotteen omistamisen lisäksi kaikki vuokrauksen edut. Niille asiakkaille, jotka haluavat omistaa omat kasvinsa ja ruukkunsa, huoltotiimimme hoitavat kasveja kuin omiaan ja tekevät säännöllisiä käyntejä kohteessasi, jotta kasvit pysyvät kauniina ympäri vuoden.

Osta kasvit ilman huoltosopimusta

Tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa tuotteet suoraan meiltä ilman huoltosopimusta. Vaikka käymme mielellämme säännöllisesti tiloissasi huolehtimassa kasveistasi, ymmärrämme, että et välttämättä tarvitse tätä palvelua. Jos haluat mahdollisimman vaivattoman palveluvaihtoehdon, tai et ole varma riittääkö aika viherkasvien säännölliseen hoitoon, valitse Ambiuksen huoltosopimus.

Palveluvaihtoehdon valitseminen

Harkitse prioriteettejasi ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva ohjelma alla olevan taulukon avulla.

Ominaisuudet Vuokraus & huoltosopimus Osto & huoltosopimus
Alkuinvestointi Matala Korkea
Hallinnointi ja ylläpito Matala Matala
Kätevyys Erittäin kätevä Kätevä
Hinta Edullinen Kohtalainen

Palveluvaihtoehdot pelkällä huollolla

Kertaluontoiset huollot

Tarjoamme yksittäisiä huoltotöitä tietyissä tilanteissa. Vihersisustuksen asiantuntijoina asiakkaamme hakeutuvat usein luoksemme kertaluontoisilla toiveilla kasvien piristämiseksi. Ehkä tilasi sisustus on muuttumassa ja kasvisi on istutettava uudelleen. Tällöin jatkuvaa ylläpitoa ei tarvita, vaan Ambiuksen huoltotiimi tulee paikalle suorittamaan tarvittavat tehtävät.

Tällaiset työt voivat olla ihanteellisia esimerkiksi jos tarvitset viheralan asiantuntijoita somistamaan tilasi juhlaa tai tapahtumaa varten, tai pihasi kuntoon kevättä varten.

Pitkäaikaiset huolto-ohjelmat

Jos olet ostanut kasveja joltain muulta toimittajalta, toteutamme mielellämme pelkän huolto-ohjelman, jossa kasvihoidon asiantuntijamme tulevat tilaan hoitamaan jo olemassa olevia kasveja. Se, että kasveja ei ole ostettu meiltä, ei tarkoita ettemmekö voisi hoitaa niitä. Oli tilanne mikä tahansa, Ambius haluaa tarjota maailmanluokan palvelua, jossa kiinnitetään huomiota yksityiskohtiin ja saavutetaan loistavia tuloksia.

Ambiuksen huoltopalvelun hyödyt

  • Korkea laatu ja johdonmukainen muotoilu, joka rakentaa brändisi viestiä
  • Kasvit elävät pidempään ja kokonaiskulut pienenevät
  • Käyttämämme multa ja kasvit täyttävät korkeimmat lakisääteiset vaatimukset
  • Turvallisuus, terveys ja ympäristö (SHE) - henkilöstömme on koulutettu vastuullisuuden kaikkiin osa-alueisiin, he tietävät, miten kasveja hoidetaan ja vaihdetaan oikeaoppisesti ja turvallisuusriskit minimoidaan
  • Kasvit vaihdetaan maksutta niiden elinkaaren lopussa.

Ratkaisut kaikkiin vihersisustustarpeisiisi

Olivatpa vihersisustustarpeesi millaiset tahansa, Ambiukselta löytyy ratkaisu. Kukista viherseiniin ja sesonkikoristeluihin, luomme tilaasi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan ohjelman.

Etkö ole varma, mikä palveluohjelma sopisi parhaiten tilanteeseesi? Ota Ambiukseen yhteyttä ja keskustele vaihtoehdoistasi tarkemmin suunnittelijamme Soita numeroon 020 789 3204 tai täytä yhteydenottolomake verkossa.

 

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.