020 789 3204 Soita nyt Pyydä takaisinsoitto

Kukkasarja

Lotus Flower

Virkistävän raikasta lootusta, herkkää kieloa ja vihreää murattia setripuun ja sammaleen vivahteissa. Täytä tilasi tyyneydellä tällä kukoistavalla lumpeen tuoksulla.

Rain Shower

Kevätsateen kastelema. Kostea nurmikko ja trooppiset lumpeenkukat ovat tämän kukoistavan tuoksun ydin. Murskattu sitruspuuta, sammaleista pehmeyttä sekä kosteaa tiikkiä.

Peace of Mind

Virkistävä sitrushedelmien sekoitus, jota tasapainoittaa pehmeä ja kostea lumpeenkukkien kukkaistuoksu. Voit myös aistia kasteiset vihreät vivahteet sekä pehmentävät teen ja heinän tuoksut.

Ice Ginger Rose

Klassista ruusuntuoksua on korostettu viileän raikkaan sitruksen ja pehmeiden vihreiden sävyillä yhdistettynä liljankukkaan. Häivähdys inkivääriä antaa kuplivaa viileyttä ja tasapainoittaa tätä ruusuntuoksua.

Fresh Clean

Raikkaan ilman tuoksu, jossa on hieman makeaa appelsiinia ja kuusamaa. Tämä yksinkertainen tuoksu on heleä sekä virkistävä ja se luo puhtaan sekä kirpeän ilmapiirin. Tehokas hajunpoistaja, jossa on kevyt tuoksu. Appelsiinin tuoksu rentouttaa ja virkistää.

Fresh Cotton

Vastapestyjen puuvillalakanoiden tuoksuun on lisätty ripaus mantelia. Puhdas, pehmeä, tyynnyttävä. Mantelin tuoksu on suosittu, nuorekas ja herkullinen, tuoksu kokonaisuutena kodikas ja rauhoittava.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.