020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Hotellit-ravintolat

Erityisen lämpimän vastaanoton luominen

Hotellialalla työskentelevät ja vapaa-ajanpalveluita tuottavat asiakkaamme tietävät ensivaikutelman tärkeyden. Siksi he luottavat Ambiusiin ja kykyymme luoda heille lämmin, sydämellinen ja yksilöllinen ympäristö: kutsuva, viihtyisä, kodikas tila, jossa on positiivinen ja terve energiakenttä.

Vihersisustuksella voi luoda yksilöllisen ja omaperäisen ilmeen, mutta sen avulla voidaan myös tuoda esille tuotemerkkejä sekä heijastaa yrityksen arvoja.:

Hotellit

Hotellin aulat ja vastaanottotilat

Kokemuksesta tiedämme, että kauniit viherkasvit yhdessä oikeaan sisustustyylin ja valaistuksen kanssa ovat hotellin vastaanoton tunnusmerkkejä. Niiden avulla voimme luoda lämmintunnelmaisen ilmapiirin, joka alentaa stressiä ja luo levollisia ja kiireettömiä nurkkauksia, joissa voi keskustella rauhassa vailla häiriötekijöitä.

Atrium- ja muut pihat

Suuret atriumpihat ovat suosittuja hotelleissa – ja hyvästä syystä. Ne ovat epäilemättä vaikuttavia, mutta ne voivat myös tuntua kylmiltä ja luotaantyöntäviltä.

Jos näin on, Ambius auttaa asiakkaitaan sielläkin tekemällä hotellin piha-alueesta kauniin, lämpimän ja kutsuvan.

Hotellien ravintolat

Viherkasvit tuovat raikkautta ja onnistuneet asetelmat lisäävät viihtyisyyttä hotelleiden ravintoloissa. Kasvien avulla niistä tulee omaleimaisia, tunnelmallisia ja asiakkailla on kaunista katseltavaa. Viherkasveilla tuomme uutta ilmettä ravintolaan samalla pehmentäen ääniä. Erotamme kasvien avulla myös tiloja eri tarkoituksia varten.

Vapaa-aika

Kuntosalit ja -keskukset

Miksi ihmiset käyvät kuntosalilla? Näyttääkseen hyviltä ja voidakseen paremmin.

Me Ambiusissa uskomme, että kuntosalin ilmapiirin pitäisi korostaa näitä seikkoja. Me autamme sinua vihersuunnittelun avulla luomaan oikean ilmeen kuntosalillesi tuotteitasi ja asiakkaitasi silmälläpitäen. Yhdessä valitsemme viherkasvit, jotka väliseinän tavoin erottavat eri alueet toisistaan. Voimme suositella viherkasveja ja sisustuselementtejä, jotka pehmentävät suurten kuntoilulaitteiden kovaa ja kylmää yleisilmettä.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.