020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Vihersisustus vähittäismyynnille ja kauppakeskuksille

Tarjoa jokaiselle ostajalle ikimuistoinen elämys.

Moniaistillisella markkinoinnilla on vähittäismyynnissä suuri merkitys, sillä se parantaa brändin tunnettuutta ja asiakasuskollisuutta luomalla tunnesiteitä brändien ja ihmisten välille.

Moniaistillisella markkinoinnilla voidaan parantaa asiakaskokemuksia ja lisätä brändiuskollisuutta.

Ambius tarjoaa asiantuntevaa palvelua ja konsultoivaa, täyden palvelun lähestymistapaa. Tarjoamme asiakkaalle virikkeellisen ja hyvinvointia edistävän kokemuksen, joka johtaa pidempään myymälässä tai kauppakeskuksessa vietettyyn aikaan, suurempaan kulutukseen, uusintakäynteihin ja parempaan brändin tunnettuuteen.

Biofiilinen suunnittelu vähittäismyyntiin

Nykyään vähittäismyynnissä on kyse elämyksestä. Mikä estää kuluttajia tekemästä verkko-ostoksia kotisohvalta käsin ilman sitä? Jos kävijämäärää haluaa lisätä, on tarjottava kuluttajille jotain, mitä he eivät saa verkkokaupasta. Biofiilinen suunnittelu voi auttaa yritystäsi tässä.

Parempi asiakaskokemus vaikuttaa usein myönteisesti kuluttajien käsitykseen tuotteidesi arvosta. Pelkästään kattoikkunoiden lisäämisen on tutkittu lisäävän myyntiä, koska tilaan saadaan luonnonvaloa.

Viherkasvien lisääminen tilaan, olipa kyseessä sitten viherseinä tai ruukkukasvit, ei ainoastaan paranna ilmanlaatua ja vaimenna melua luonnollisesti, vaan luo myös yleistä raikkauden ja hyvinvoinnin tunnetta.

Tuoksut

Myymälä on yksi brändin ainoista mahdollisuuksista vaikuttaa asiakkaan kaikkiin aisteihin.

Tämän vuoksi myymälässä asioinnin pitäisi olla paljon muutakin kuin pelkkää tuotteiden ostamista - sen pitäisi tarjota moniaistisia kokemuksia. Myymälätilan on oltava avainasemassa integroimassa kaikkien viestintäkanavien brändikertomuksen ja vähittäismyynnin tuoton optimoinnissa.

Tuoksun lisäämisellä myymälätilaan voi olla paljon merkittävämpi vaikutus kuin pelkällä seinien maalaamisella tai uudella valaistuksella. Vähittäismyynnissä voidaan hyödyntää tuoksuja lisäämään asiakkaiden viipymisaikaa ja viihtyvyyttä ja saamaan odotusajat tuntumaan lyhyemmiltä.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.