020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Vihersisustus toimistoille

Vietämme 90% elämästämme sisätiloissa, joten rakennettu ympäristö vaikuttaa merkittävästi terveyteen. Erityisesti työympäristöllä on merkittävä vaikutus henkilöstön viihtymiseen ja työmotivaatioon.

Ambius voi auttaa sinua luomaan hyvinvoivan työpaikan, joka parantaa työntekijöiden keskittymiskykyä ja tuottavuutta. Tutkimukset osoittavat, että palvelumme eivät ainoastaan vähennä poissaoloja ja kohota mielialaa, vaan ne voivat myös parantaa rakennuksen ilmanlaatua ja lämpötilaa, sekä auttaa hallitsemaan melua. 

Yrityksesi tarvitsea työntekijöitä, jotka tulevat toimistolle energisinä, valmiina luomaan ja tuottamaan merkittävää tulosta. Ambius auttaa sinua luomaan tilat, jotka innostavat työntekijöitäsi tekemään juuri näin.

Maisemakonttorit

Vähemmän melua, enemmän hymyä

Eräs johtava rekrytointiyritys teki vuonna 2006 tutkimuksen, jonka tulokset osoittivat, että joka kolmas henkilökunnan jäsen valittaa maisemakonttorin olevan meluisa. Mikäli työskentelet maisemakonttorissa, tiedät sen itsekin. Ehkä et kuitenkaan tiedä sitä, että oikea viherkasvi oikeassa paikassa alentaa melutasoa, minkä johdosta työtyytyväisyys lisääntyy ja työntekijöistä tulee luovempia. Kyllä, näin asia on.

Joten luota Ambiukseen ja me löydämme avokonttoriisi sopivat viherkasvit, jotka paitsi jakavat maisematilaa, myös vaimentavat melua ja ääniä. Vähemmän ärtyisyyttä, ja seurauksena on loistavia ideoita ja terveempi yritysilmapiiri.

Kokoustilat

Se, mitä kokoushuoneessa on, ei ole yhdentekevää

Haluaisithan, että kokoustilasi tarjoaa hyvät puitteet onnistuneille neuvotteluille. Kokoushuoneesi on osa liiketoimintaasi ja sen ilmapiirin tulee tukea yritystäsi saavuttamaan tavoitteensa. Siksi on kannattavaa sijoittaa vihersuunnitteluun, koska sijoitus maksaa itsensä takaisin.

Kauniisti sisustetut edustustilat parantavat henkilöstön ja asiakkaiden työtehoa ja tuottavuutta. Viherkasveilla lisäämme kokoustiloissa istuvien luovuutta ja jaksamista. Kokoustilat olisi nähtävä osana markkinointia, koska ne ovat monesti ainoat tilat, jotka asiakas näkee. Asiakas muodostaa mielipiteensä yrityksestä kenties vain edustustilojen perusteella.

Ambiuksen vihersisustus suunnitellaan osaksi muuta sisustuskokonaisuutta ja tilasuunnittelua. Kaikki sisustuselementit, valon määrä ja tilaa jakavat ratkaisut suunnitellaan ihmisten jaksamista ja työhyvinvointia silmällä pitäen.

Parempi työympäristö biofiilisella suunnittelulla

Ihmisillä on synnynnäinen halu olla yhteydessä luontoon, mutta useimmat meistä eivät eivät päivittäin ehdi metsälenkille. Sen sijaan löydämme itsemme tylsistä, tunkkaisista toimistoista, jotka ovat sekä tehottomia että innostamattomia. Biofiilisen suunnittelun hyödyntäminen työpaikalla voi muuttaa tämän.

Tutkimuksemme mukaan keskimääräinen toimistotyöntekijä viettää työpäivän aikana 47 minuuttia ulkona, mikä on vähemmän kuin vankiloiden tyypillinen ulkoiluaika. On tärkeää, että vaikka suurin osa ajasta vietetään sisällä, yhteys luontoon säilyy. Tässä kohtaa biofiilinen suunnittelu tulee kuvaan mukaan.

Luomassa älykkäämpiä, terveellisempiä tiloja

Yhdysvaltalaisten Ambius kollegojemme tekemässä 3,000 toimistotyöntekijän kyselyssä selvisi, että 45% vastaajista valitsisi valoisan, biofiilisesti suunnitellun tilan ihanteelliseksi työympäristökseen 4 eri vaihtoehdon joukosta.

Työntekijöiden uupumisen ja burnoutin torjuminen sekä uusien osaajien houkuttelu ovat monien työnantajien prioriteettina. Työympäristö on tässä merkittävässä roolissa. Virikkeelliset ja hyvinvointia edistävät toimistot parantavat henkilöstön jaksamista ja työmotivaatiota sekä vähäntävät poissaoloja.

Huippuluokan asiakaspalvelu, paikallinen asiantuntemus.

Täytä yhteydenottolomake ja pyydä tarjous.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.