020 789 3204 Soita meille Ota yhteyttä

Toimistot

Upeita työympäristöjä

Toimisto on paikka, missä vietät suuren osan valveillaoloajastasi. Miksei se siis voisi yhtä hyvin olla mahdollisimman miellyttävä paikka?

Ambius tulee apuun miellyttävän ympäristön luomisessa. Kauniisti suunniteltu sisustus tuo eloa autioltakin näyttäviin tiloihin. Kun ympärillä on hyvin hoidettuja viherkasveja ja kukkia, ne kohottavat mielialaa ja kehittävät luovaa ajattelua. Kaunis ja rauhallinen ympäristö vähentää työyhteisössä ilmenevää jännitystä ja kireyttä. Kasvit puhdistavat myös ilmaa sekä nostavat ilman kosteutta.

Vastaanottotilat

Lämmin vastaanotto

Tiedämme kaikki, että ensivaikutelma on ainutkertaisen tärkeä. Siksi kysymme: minkä ensivaikutelman vieraat saavat yrityksesi vastaanottotiloista?

Haluaisitko vieraiden heti vaistoavan, että yrityksessäsi on mukava ja kodikas tunnelma? Haluatko heidän tuntevan olevansa tervetulleita? Ehkä pitäisit luonnonvalossa viihtyvistä huonekasveista, vai olisiko varjoisankin paikan elävöittävä viherkasvi enemmän mieleesi? Voisimme myös suunnitella asetelman, joka olisi suunniteltu tuotemerkkiäsi mukaillen.

Mitä sinulla onkaan mielessäsi vastaanottotilaasi silmällä pitäen, Ambius toteuttaa sen.

Maisemakonttorit

Vähemmän melua, enemmän hymyä

Eräs johtava rekrytointiyritys teki vuonna 2006 tutkimuksen, jonka tulokset osoittivat, että joka kolmas henkilökunnan jäsen valittaa maisemakonttorin olevan meluisa. Mikäli työskentelet maisemakonttorissa, tiedät sen itsekin. Ehkä et kuitenkaan tiedä sitä, että oikea viherkasvi oikeassa paikassa alentaa melutasoa, minkä johdosta työtyytyväisyys lisääntyy ja työntekijöistä tulee luovempia. Kyllä, näin asia on.

Joten luota Ambiusiin ja me löydämme avokonttoriisi sopivat viherkasvit, jotka paitsi jakavat maisematilaa, myös vaimentavat melua ja ääniä. Vähemmän ärtyisyyttä, ja seurauksena on loistavia ideoita ja terveempi yritysilmapiiri.

Kokoustilat

Se, mitä kokoushuoneessa on, ei ole yhdentekevää

Haluaisithan, että kokoustilasi tarjoaa hyvät puitteet onnistuneille neuvotteluille. Ambius pyrkii ennakoimaan yrityksesi tarpeita, haasteita ja visioita. Kokoushuoneesi on osa liiketoimintaasi ja sen ilmapiirin tulee tukea yritystäsi saavuttamaan tulostavoitteensa. Siksi on kannattavaa sijoittaa vihersuunnitteluun, koska sijoitus maksaa itsensä takaisin. Kauniisti sisustetut edustustilat parantavat henkilöstön ja asiakkaiden työtehoa ja tuottavuutta. Viherkasveilla lisäämme kokoustiloissa istuvien luovuutta ja jaksamista. Kokoustilat olisi nähtävä osana markkinointia, koska ne ovat monesti ainoat tilat, jotka asiakas näkee. Asiakas muodostaa mielipiteensä yrityksestä kenties vain edustustilojen perusteella.

Vihersisustuksen tulisi olla osa muuta sisustuskokonaisuutta ja tilasuunnittelua. Kaikki sisustuselementit, valon määrä ja tilaa jakavat ratkaisut suunnitellaan ihmisten jaksamista ja työhyvinvointia silmällä pitäen. Ambius näkee asiat laajemmin, haluamme tehdä enemmän asiakkaamme hyväksi kuin vain sijoitella muutamia elementtejä sinne tänne. Haluamme tarjota henkilöstöllesi ja asiakkaillesi virikkeellisen ympäristön ja herkistää aistinne kokemaan uusia elämyksiä. Kasveilla, väreillä ja tuoksuilla Ambius luo teille sopivan vihersisustuskokonaisuuden.

Kollegamme ja asiakkaamme ovat meille äärimmäisen tärkeitä.

Täytä yhteydenottolomake ja otamme teihin yhteyttä.

Lue lisää Ambiuksesta ja toiminnastamme.